Jeanine van Barneveld is de oprichtster en drijvende kracht achter het gelijknamige bedrijf. Organiseren is altijd al haar passie geweest. Het ontzorgen van mensen en het optimaliseren van processen zijn dingen waar zij oprecht blij van wordt. Tezamen met de behoefte om te opereren in een afwisselende werkomgeving besloot zij om in 2015 voor zichzelf te beginnen.

Jeanine is een flexibele duizendpoot met oog voor detail. Door haar helicopterview en gestructureerde manier van werken heeft ze controle over elke situatie. Hoe gecompliceerd het ook lijkt, Jeanine weet precies hoe ze weer rust op de afdeling brengt. Bovendien voelt ze van nature exact aan wat er speelt en wie of wat er aandacht nodig heeft.

In de afgelopen jaren heeft Jeanine ruime ervaring opgedaan in diverse werkvelden, zoals het winkelvastgoed, de zorg, de automotive-branche en projectontwikkeling. Ook heeft ze veel kennis vergaard van onder andere MS Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook) en SharePoint.

Label Jeanine van Barneveld
De kwaliteiten van Jeanine van Barneveld bleven niet onopgemerkt, waardoor de opdrachten al snel binnenstroomden. Ondanks dat ze een duizendpoot is, kan ook zij maar op één plek tegelijkertijd zijn. Om bedrijven toch de ondersteuning te kunnen bieden die zij zo hard nodig hebben, besloot Jeanine in 2018 een poule op te zetten van professionals met hetzelfde DNA. Binnen dit label zijn zowel secretaresses te boeken die dagelijkse werkzaamheden uitvoeren als management assistenten die fungeren als sparringpartner op elk niveau.

Om te inventariseren wat de behoeften zijn én de juiste match te kunnen maken, komt Jeanine altijd eerst persoonlijk op de afdeling. Want of ze nu zaken in eigen beheer doet of uitbesteedt, ze blijft de verbindende factor die ervoor zorgt dat alles logistiek gezien op rolletjes loopt. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de aard van de werkzaamheden, maar ook naar de bedrijfscultuur. Want pas wanneer alle aspecten in evenwicht zijn, kan een onderneming écht floreren.

Heeft u behoefte aan management ondersteuning op het hoogste niveau? Bel of mail gerust, dan plannen we snel een afspraak voor een kop koffie bij u op kantoor.